Verslag Symposium Zorgondernemer.be

Zorg … in tijden van besparingen

Iedereen in de zorg vraagt meer geld. De overheid staat voor de moeilijke taak het beschikbare budget optimaal te verdelen. Of ligt er ook een verantwoordelijkheid bij de zorgsector zelf? Zo’n 250 zorgondernemers kregen op 5 december 2017 feiten, kennis en inspiratie vanuit een boeiend interactief programma. Enkele vaststellingen/krijtlijnen.

Verslag verder lezen

Contact

Joost Bronselaer

Downloads (Word)

Fotoverslag

Meer foto’s? Klik door naar onze Facebook-pagina. Tip: maak van de gelegenheid gebruik om op “Vind ik leuk” te klikken. Zo blijft u ook op de hoogte van onze toekomstplannen.

Helpper wint award Zorgondernemer 2017

Om de 2 jaar reiken de initiatiefnemers van Zorgondernemer.be de award “Zorgondernemer” uit. Na Z-org in 2013 en Zembro in 2015, kwam Helpper (Thuishulp voor buren, door buren)  in 2017 als winnaar uit de bus.

De after movie

De presentaties

Wat brengt Zorgondernemer.be in 2018?

De initiatiefnemers van Zorgondernemer.be zien meer dan ooit kansen voor ondernemerschap in de reguliere en private zorg. In die zin denken we dan ook kritisch na om het platform Zorgondernemer.be nog meer inhoud en weerklank te geven. Onszelf heruitvinden? We walk our talk.

Volg ons op Facebook of LinkedIn voor meer informatie over onze toekomstplannen.

Een initiatief van